În conformitate cu legislația română, consumatorul are dreptul să notifice în scris MUZIX GROUP ROMANIA S.R.L. că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Orice cerere de acest gen va fi datată și semnată de către cumpărător și va fi trimisă către Muzix.ro în orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene Muzix.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014.  Formularul poate fi descărcat de aici.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului la adresa de mai jos, folosind același tip de serviciu de transport cu care s-a făcut livrarea:

MUZIX GROUP ROMANIA SRL

Calea Bucuresti 103B, Saftica, 077017 Ilfov

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Produsul returnat trebuie să fie în măsura posibilului în ambalajul original, trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile și documentele care l-au insoțit - factura fiscală și/sau certificat de garanție). Produsele returnate care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc., conform OUG 34/2014 pot suporta o diminuare a valorii.

Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. 

În cazurile în care clientul dorește returnarea produsului și înlocuirea acestuia cu unul identic, similar sau cu orice alt produs vândut de Muzix.ro, de valoare mai mică sau mai mare, o poate face, respectând condițiile de retur (termen, starea produsului etc.), completând formularul care se regăsește aici.