Livrarea și transportul produselor achiziționate de la Muzix.ro este efectuată prin intermediul serviciului de curierat rapid FanCourier.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 450 lei (inclusiv TVA), transportul este gratuit.

Pentru comenzile a căror valoare este sub 450 lei, costul livrării este de 21,95 lei (inclusiv TVA).

Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat de regulă după plasarea și confirmarea acesteia și poate fi influențat de momentul din săptamână sau din zi al plasării comenzii, zilele legale de sărbătoare, numărul produselor din comandă, momentul preluării sau capacitatea de transport a curierului etc.

De exemplu, comenzile plasate Sâmbăta sau Duminica se procesează în prima zi lucrătoare iar comenzile primite după ora 16:00 sunt procesate a doua zi sau în următoarea zi lucrătoare..

Timpul de livrare al unei comenzi poate varia și în funcție de adresa de livrare indicată. Astfel încât, pentru comenzile ce urmează a fi livrate in Bucuresti/Ilfov, timpul de livrare poate varia de la 2 pâna la 3 zile lucrătoare iar pentru comenzile ce urmează a fi livrate in restul țarii, timpul necesar livrării comenzilor poate ajunge și 4 zile lucrătoare.

După procesarea comenzii și predarea ei către curier, vei primi pe cale electronică un număr de AWB pentru a putea urmări stadiul livrării pe site-ul curierului.

De altfel, Muzix.ro te va informa permanent referitor la statusul comenzii tale.