COMPLY și ai ureche ”muzicală”
COMPLY și ai ureche ”muzicală”
Timp de citire: 1 minut și 25 secunde

Cauți o pereche de căști și ai impresia că deja știi ce ai nevoie: să se audă fidel fiecare acord, să fie ușor de purtat și transportat... și mai ce?

Îți spunem noi: să se adapteze foarte bine urechilor tale, că doar sunt atât de diferite de la individ la individ, să nu-ți cadă când ți-e lumea mai dragă sau conversația mai importantă.

Pentru asta există COMPLY, brandul care îți poate înlătura încă de la prima utilizare toate temerile.

Ce obții? Un set de ear-tips versatil, care în functie de modelul ales nu doar că se adaptează anatomiei urechii tale, dar și modelului de căști de care nu te poți despărți.

De exemplu varianta Comply Softconnect îți va complimenta modelul familiar de Airpods sau Earpods de la Apple, sunt lejer de folosit și vor ajunge la tine cu propria cutie de transport, în mărimea aleasă: S, M sau L.

Beats by Dre? Nu, nu este un nou album hip-hop, este modelul de căști care te ajută să rămâi în formă. Powerbeats® Pro, BeatsX®, Powerbeats® 3, Powerbeats® 2, Powerbeats®, Tour 2.0, Tour, URBEATS®3 – sunt norocoasele care pot primi drept accesoriu de confort modelul Comply Sport Pro.

Apoi ești liber să te antrenezi intens pe ritmurile care te motivează, ferit de transpirație sau umezeală și stai departe de... latex, pe care nu îl vei regăsi printre materialele din care sunt produse ear-buds-urile cele noi.

Am ajuns și la True Grip. Pare cumva un termen pentru pasionații auto? Mai încearcă! Vorbim de Comply True Grip Pro, tips-urile cu un design unic, conic, mai scurt decât al celor convenționale, care tocmai datorită acestor calități te vor ajută să ai o experiență audio optimă, indiferent că ai o activitate zilnică obișnuită sau una care presupune un efort intens.

Le poți purta nestingherit împreună cu Samsung Galaxy Buds și Galaxy Buds Plus True Wireless și sunetele exterioare vor rămâne acolo le e locul: în afara playlistului tău preferat.

Am lăsat spre final varianta Comply Sport Pro pentru adevărații atleți, cei care duc fizic un antrenament intens și sunt motivați de sunet pentru a-și depăși limitele. Pentru aceștia tips-urile fac echipă cu modelele Bang&Olufsen BEOPLAY E4, E6, E8, E8 2.0, E8 3.0, H3 & H5 și altele.

Știi ce ai de făcut atunci când deschizi cutia de COMPLY? Ai patru pași simpli: înlocui tips-urile originale cu cele din cutia primită (da, fiecare model de tips vine într-o cutie mică de transport), le răsucești ușor pentru a le fixa corect, introduci cu grijă căștile în ureche și le menții timp de 10-15 secunde în poziție până expandează.

Și mai e ceva: dă muzica mai tare, se aude bine.

AirpodsB&oBeatsComplyEartipsSamsung

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate