1MORE – mai multă muzică, mai multă bucurie

Într-o piață a tehnologiei în plină expansiune, fiecare dintre noi căutăm în continuare acel ceva care să ni se potrivească. Alegerea devine astfel cu atât mai dificilă, indiferent că este vorba de electrocasnice sau gadgeturi.

Azi vă facem cunoștință cu 1MORE, brandul de portabile audio care și-a propus încă de la început să devină cel mai recomandat în alegerea consumatorului, pentru că pasionații de muzică merită cu adevărat să asculte… ”mai mult” (MORE).

Și o și fac, în cele peste 40 de țări în care 1MORE a ajuns prin produse portabile de calitate premium, la prețuri medii, într-o strategie comercială atent construită de fondatorii brandului.

1MORE sunt produsele create de echipa de profesioniști dirijată cu mare grijă de talentatul Luca Bignardi, inginerul de sunet premiat cu 4 Premii Grammy și de William Hsu, care gestionează partea de design, cu peste 30 de invenții patentate în domeniu.

Ni se propune deci o călătorie a simțurilor, mai presus de o alegere tehnică și estetică.

De altfel, Willliam Hsu consideră pe bună dreptate că designul trebuie bazat pe oameni, într-o înșiruire de soluții creative, cu evitarea abordărilor inutile care ar putea schimba orientarea și calitatea unui produs audio.

Căștile clasice, cele dedicate pasionaților de mișcare și fitness, de gaming sau pur și simplu cele fashion îmbină echilibrat folosirea de materiale de calitate alături de tehnologii smart software de ultimă generație. Rezultatele nu au întârziat să apară: căștile 1MORE “in-ear” sunt cele mai recomandate căști încă din 2016 pentru ca în 2019 brandului să-i fie acordate 7 premii la IF Design Award, evenimentul consacrat ca fiind excelența din domeniu.

Un plus al calității îl constituie și certificarea “Good Housekeeping Institute”. Ce reprezintă și la ce ajută? Ei bine, este exact aprobarea că produsele 1MORE au în mod real calitățile promise consumatorului.

Că tot a venit vorba de tine, consumatorule - te vei simți un călător satisfăcut profund de lumea sunetelor: încărcarea rapidă a căștilor, greutatea lejeră, controlată, izolarea de zgomotele exterioare, materialele rezistente la apă sau transpirație, ledurile care se personalizează – sunt doar o parte din universul 1MORE.

Credeți că v-am convins? Mai avem Aerosmith! V-am putea  propune să ascultați în căști piesele preferate, sigur ați aduce concertul acasă. Ce ne dorim însă să știți e că brandul este alegerea trupei, așa cum este și a unor alți parteneri ca Maserati, Asus, Ferrari, MTV sau Spotify.

La final nu ne rămâne decât să vă dorim să alegeți ce vă place. Noi ne ocupăm să vă oferim informațiile corecte și complete, ne concentrăm ca produsele 1MORE să ajungă la voi în siguranță și vă pregătim oferte care să vă aducă bucurie.

Pe curând, muzix people!

1more

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate